Terug naar overzicht

Ref. Kleine Molenweg 6CC

Verborgen parel in centrum Stabroek!

Verborgen parel in centrum Stabroek!

3D-Tour (Matterport)

Verborgen achter deze gevel vinden we deze uitzonderlijke woning, grote ruimtes, veel lichtinval, energiezuinig en  luxueus uitgerust met parketvloeren en natuursteen.

Pluspunten
+ Luxe afwerking
+ 16 Zonnepanelen
+ Prachtige tuin met zwemvijver!
+ Energie zuinige woning
+ Uitzonderlijk ruime woning met veel lichtinval


Bij het betreden van de woning vind je de charmante tegelvloer, de inkom geniet van een aparte toiletruimte met prachtige natuursteen.
Vooraan in de woning bevindt zich de eerste ruime slaapkamer, deze kan gebruikt worden als werkruimte . Verder is er de gelijkvloerse wasruimte/badkamer(22m²) met douche, dubbele lavabo en ingebouwde kasten.

Verder vinden we de riante leefruimte met het grote dakraam en  raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De leefruimte is volledig uitgerust met een eiken parketvloer en geniet van een moderne houtkachel, de ideale setting voor een gezellige avond. Tenslotte beschikt de leefruimte ook over een eigen wijnkelder. 
De leefruimte loopt over in de grote zwarte keuken,  volledig uitgerust met een vaatwasser, gasvuur en grill in het kookeiland. Bovendien bevinden zich hier ook 3 aparte ovens, een stoomoven, combi- oven en  klassieke oven.
De keuken geniet van een groot schuifraam dat uitgeeft op de tuin, voorzien van een uitzonderlijk terras met een plataan boom, een lounge met zwemvijver verder achterin, een ruime berging en een staanplaats voor 2 auto's die bereikbaar zijn langs de achterzijde.

Boven geniet de hal van uitzonderlijk veel lichtinval en een open gevoel, er is een apart toilet voorzien. Eerst vinden we een ruime slaapkamer met  ensuite inloopdouche en lavabo meubel. Aan het einde van de hal vinden we de master wing met een dressing kamer, een badkamer en een slaapkamer (15m²). De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, jacuzzi bad, dubbel lavabomeubel en een extra toilet.

Kom zeker langs en laat u betoveren door de uitzonderlijke ruimtes en afwerkingen. 
Bel 0478/65.04.73 voor een afspraak in te plannen!